As a matter of [fakts].

 

We verzamelen en analyseren de feiten van jouw onderneming en zeggen waar het op staat.
Daar kan je op rekenen.

We checken ook jouw [fakts]

 

Persoonlijk advies

Standaardpakketten zijn ook maar gewoontjes. En dus beginnen we steeds met een propere lei. Zo garanderen we je een persoonlijke aanpak.

Je ‘fakts-checker’ verdiept zich in je bedrijf. Niet enkel in de cijfers. Ook in het DNA, de visie en de doelstellingen. Enkel zo ben je zeker van doeltreffende inzichten en hands-on tips. Zelfs wanneer je bedrijf nog in opstartfase zit.


 

Boekhoudkundige en fiscale ondersteuning

“Papier hier.” Je hoort het ongetwijfeld liever van Hollebollegijs dan op je bureau. Met gespecialiseerde hulp wordt je boekhouding een fluitje van een cent.

We helpen je administratie verwerken en zorgen er vooral ook voor dat die een pak vlotter verloopt. Inclusief fiscale optimalisatie. Hallo handige app, vaarwel frustrerende zoektocht naar verloren ticketjes. Om maar een voorbeeld te geven.


 

Digitaal loket en archief

We zweren bij persoonlijk contact. Het liefst laten we dat hand in hand gaan met de digitale mogelijkheden van vandaag en morgen. Met je persoonlijke login heb je toegang tot ons veelzijdig online platform. Via de app verstuur je snel en eenvoudig data naar je account. Je plant digitale meetings in – of je spreekt in real life af. Zoals het je best past. Dat is innovatie ten dienste van je efficiëntie.
Meet us
Van fact naar factuur, in 3 letters en slechts enkele klikken.
Ontdek ons online facturatieoplossing voor kleine ondernemingen.
Bekijk het hier

No nonsense, only [fakts].