Waarom je als ondernemer beter een boekhouder kiest die digitaal werkt

Time is money. De Amerikaanse president Benjamin Franklin wist dit al in 1748. Vandaag geldt het nog altijd: hoe efficiënter je werkt, hoe minder geld je verliest. En dus zoek je als ondernemer constant naar de snelste, handigste of makkelijkste manier om iets goed te doen. Het afgelopen coronajaar was een soort van digitale stresstest voor veel bedrijven. Maar ondertussen is iedereen het erover eens: wat een gemak is me dat, dat digitaliseren. En dat geldt zeker ook voor je boekhouding.

 

Je neemt betere beslissingen

Hoe bezorg jij je papieren aan je boekhouder? Gooi je nog elk kwartaal een tweetal mappen binnen? Ga je langs met een schoendoos vol facturen? Stuur je alles op met de post? Geef toe: het is allesbehalve handig. Je verliest er ongelooflijk veel tijd mee. En ook je boekhouder moet alles manueel verwerken.

Zorg daarom dat je een boekhouder kiest die digitaal werkt. Als je een groot stuk van je boekhouding laat digitaliseren, komt er meer tijd vrij voor de essentie: ondernemen. Je haalt ook sneller inzichten uit je cijfers. En dat is goed, want het is op basis van die inzichten dat je de juiste beslissingen neemt.

 

Je krijgt meer advies op maat

Het is logisch: hoe meer je boekhouder digitaal werkt, hoe meer tijd je boekhouder heeft om je cijfers te analyseren, kansen te zien, voorspellingen te maken of advies te geven op maat van je bedrijf.

Bekijk het zo: als je boekhouder digitaal werkt, krijg je er in feite een financieel adviseur bij. En die maakt voor jou het verschil.

 

Zo digitaliseert FAKTS je boekhouding

De afgelopen maanden hebben het bewezen: digitaliseren werkt. In één klap sprong ons land een paar jaar verder. Bij FAKTS weten we dat al langer en werken we in ons boekhoudkantoor sinds het begin digitaal.

 

 • Je stuurt je papieren digitaal door
  Er zijn al veel bedrijven die hun facturen digitaal sturen. Jij stuurt ze gewoon door naar ons online platform. Wat toch toekomt op papier, scan je in.
 • Je weet op elk moment hoe je ervoor staat
  Via je eigen online account zie je op elk moment je recentste cijfers.
 • Je weet meer dan alleen je cijfers
  Met één druk op de knop haal je realtime data en inzichten uit je cijfers.
 • Je betaalt sneller
  Geen gedoe meer met manuele overschijvingen: op al onze facturen staat een QR-code en betaallink.
 • Je maakt makkelijk een afspraak
  Je hoeft niet meer per se te bellen, te mailen of te sms’en voor een afspraak. Je kan deze direct in onze digitale agenda zetten.
 • Je kan je documenten digitaal ondertekenen
  Je kan alle officiële administratieve formaliteiten digitaal afhandelen. Documenten als opdracht- en volmachtbrieven onderteken je digitaal. Snel en makkelijk.
 • Je krijgt sneller je centen
  Met ons digitaal facturatiesysteem stuur je makkelijk facturen naar je klanten. Het systeem volgt automatisch op of iedereen op tijd betaalt.

 

Wil je minder tijd in je boekhouding steken en méér in je zaak?
Boek dan digitaal een afspraak bij FAKTS

Terug naar overzicht

Deel dit bericht